Wróæ   forum, porady, projekty, pomys³y > Twoje cztery k±ty - dom, mieszkanie > Projekty domów > Domy letniskowe

Odpowiedz

Narzêdzia w±tku Wygl±d

stare 02-12-2010, 09:41   #1
Wera_nika
Administrator

Domy¶lnie W drewnie...
Ciekawy projekt domu letniskowego wykonanego z drewna. Powierzchnia ca³kowita wynosi 156 m2. Je¶li masz du¿± dzia³kê, dom ten bêdzie prezentowa³ siê na niej niezwykle okazale. W ¶rodku prócz salonu z aneksem kuchennym znajdziesz trzy sypialnie, dwie ³azienki i garderobê. Oczywi¶cie nie zabrak³o miejsca na kominek.

Gotowy PROJEKT DOMU - DP Rydzowo - DOM.PL
Wera_nika jest nieaktywny   Odpowied¼ z Cytatem
stare 06-17-2011, 10:00   #2
Majster
Guest

Domy¶lnie
Nie za du¿y ten domek letniskowy? Je¶li kto¶ jest na tyle bogaty, ¿eby na domek letniskowych inwestowaæ du¿o pieniêdzy to nie ma problemu, jednak¿e s± te¿ tacy, którzy nie maj± na to odpowiednich ¶rodków. Domek prezentuje siê ³adnie, jednak¿e ja jestem za rozwi±zaniem nieco innym. Ze znacznie mniejszym domkiem letniskowy.
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 06-21-2011, 15:13   #3
poldi
Guest

Domy¶lnie
Dom jest super, ale tak jak pisa³ przedmówca - zdecydowanie nie na ka¿d± kieszeñ. Generalnie projekt jest bardzo fajny, dobrze pomy¶lane rozmieszczenie pomieszczeñ.

Ostatnio edytowane przez poldi ; 06-28-2011 o 11:55
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 07-27-2012, 10:23   #4
Frania
Guest

Domy¶lnie
Naprawdê du¿y jak na domek letniskowy... Prêdzej my¶la³am o takim domku:
albo o takim:
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 12-13-2012, 16:19   #5
jan w
Guest

Domy¶lnie
jak sie ma fundusze i du¿± rodzine to czemu nie, nie wolno sie ograniczaæ, skoro jestesmy juz przy Domach letniskowych z du¿ej litery to mi osobi¶cie podchodzi
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 05-13-2013, 13:46   #6
widawka
Guest

Domy¶lnie korek na pod³ogê?
urz±dzamy niewielki domek letniskowy na mazurach, nie chcemy wyk³adaæ zbyt du¿ych pieniêdzy, bo nie potrzebujemy luksusów, ale zale¿y nam na dobrych jako¶ciowo materia³ach. Pomy¶leli¶my o pod³odze korkowej (w ramach oszczêdno¶ci). Co powiecie na ten sposób zagospodarowania pod³óg? Znale¼li¶my dostawcê korka, który zaoferowa³ nam te¿ monta¿, olsztyñska firma Progresja. Powiem szczerze, ¿e wygl±da to naprawdê nie¼le:

Ostatnio edytowane przez widawka ; 05-17-2013 o 11:19
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 05-20-2013, 10:11   #7
nietoperkowa
Guest

Domy¶lnie
Ech, jakby mnie by³o staæ na taki wielki dom letniskowy.... ;-) Fajnie by by³o :P
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 11-24-2013, 15:23   #8
Ira
Guest

Domy¶lnie
Piêkny ten dom na zdjêciu.
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 10-16-2017, 15:51   #9
tori
Guest

Domy¶lnie
Ten domek te¿ bardzo ³adnie wygl±da

Odpowied¼ z Cytatem
stare 08-20-2019, 13:52   #10
kasiakowa06
Guest

Domy¶lnie
Jak na domek letniskowy wydaje mi siê do¶æ spory. My¶lê, ¿e warto zobaczyæ jeszcze inne projekty mniejszych domków letniskowych ale te¿ z drewna
.
  Odpowied¼ z Cytatem
Odpowiedz

Narzêdzia w±tku
Wygl±d

Skocz do forum

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:18.