Wróæ   forum, porady, projekty, pomys³y > Nieruchomo¶ci - dyskusje ogólnotematyczne > Zapytaj innych

Odpowiedz

Narzêdzia w±tku Wygl±d

stare 06-02-2017, 09:04   #1
Eizzy
Member

Domy¶lnie Prezent dla siostry
Hejka, za nied³ugo moja siostra bêdzie mia³a urodziny i zastanawiam siê nad prezentem. Spodoba³y mi siê meble signal
a dok³adniej podstawka pod laptopa i fotel obrotowy Q-078 . Jak my¶licie to dobry pomys³?
Eizzy jest nieaktywny   Odpowied¼ z Cytatem
stare 06-13-2017, 09:04   #2
Vanberis
Junior Member

Domy¶lnie
Pomys³ fajny, jestem ciekaw czy jej siê spodoba³o, sam szukam inspiracji w³a¶nie dla siostry , prezent by³ dobry?
Vanberis jest nieaktywny   Odpowied¼ z Cytatem
stare 06-19-2017, 20:48   #3
Fire
Junior Member

Domy¶lnie
Polecam zamówiæ siostrze fotoobraz
z jej ulubionymi zdjêciami. Obraz na pewno jej siê spodoba i doceni Twój wk³ad w stworzenie jego projektu.
Fire jest nieaktywny   Odpowied¼ z Cytatem
stare 06-20-2017, 17:52   #4
lenka38
Junior Member

Domy¶lnie
Ja w tym roku z prezentem dla siostry mia³am dobrze, bo wprowadzi³a siê do nowego mieszkania i wiedzia³am doskonale czego jej jeszcze brakuje, zreszt± ci±gle powtarza³a i nawet pokaza³a mi te szklane pojemniki na kuchnianawidelcu.pl, ktore planuje sobie kupiæ. Oczywi¶cie, ¿e to by³a dos³owna sugestia, ale dla mnie to i lepiej, bo problem jak to siê mówi mia³am z g³owy. W sumie muszê Wam powiedzieæ, ¿e nawet maj± fajne tam rzeczy i nawet taniej ni¿ w tych marketach, chyba sama z zakupami siê do nich przeniosê, faktycznie jest warto.
lenka38 jest nieaktywny   Odpowied¼ z Cytatem
stare 06-22-2017, 10:49   #5
Virges
Junior Member

Domy¶lnie
Ja tam zawsze kupujê jej tak± kartê podarunkow± do jakiego¶ sklepu.
Virges jest nieaktywny   Odpowied¼ z Cytatem
stare 06-26-2017, 09:54   #6
Zawodowiec
Junior Member

Domy¶lnie
Ja kupi³bym co¶ drobnego, co mimo wszystko by³oby interesuj±c± oraz przydatn± pami±tk±. Niedawno sam zastanawia³em siê co kupiæ na prezent siostrze. My¶la³em nad bi¿uteri±, ale raczej ¶rednio znam siê na modzie tego typu. W koñcu kupi³em skórzany portfel (zdecydowa³em siê na Money Kepper) i okaza³ siê on strza³em w dziesi±tkê. W sumie z takim prezentem to trudno nie trafiæ w czyje¶ gusta, bo portfele s± eleganckie i bardzo praktyczne.

Ostatnio edytowane przez Zawodowiec ; 06-26-2017 o 09:59
Zawodowiec jest nieaktywny   Odpowied¼ z Cytatem
stare 06-27-2017, 02:54   #7
Fire
Junior Member

Domy¶lnie
Kup siostrze fotoksi±¿kê myselfbook z waszymi zdjêciami. Prezent jest nietypowy i do tego masz ca³kowity wp³yw na to jak bêdzie wygl±da³. Takie prezenty, które s± spersonalizowane, docenia siê najbardziej!
Fire jest nieaktywny   Odpowied¼ z Cytatem
stare 06-28-2017, 08:26   #8
Eizzy
Member

Domy¶lnie
Prezent bardzo siê spodoba³ siostrze. Fotoksi±¿ka to faktycznie ekstra pomys³, zamówiê j± przy kolejnej okazji.
Eizzy jest nieaktywny   Odpowied¼ z Cytatem
stare 11-13-2017, 19:08   #9
Histo
Guest

Domy¶lnie re
wszystko zale¿y od finansów, co¶ tañszego to kwiaty, s³odycze, bi¿uteria to zawsze trafiony prezent dla kobiety

Ostatnio edytowane przez Histo ; 01-05-2018 o 12:20
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 11-18-2017, 06:03   #10
Lerynek
Guest

Domy¶lnie
fajne meble
  Odpowied¼ z Cytatem
Odpowiedz

Narzêdzia w±tku
Wygl±d

Skocz do forum

Podobne w±tki
Temat Autor w±tku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Prezent na parapetówkê sunshines Ciekawe aran¿acje wnêtrz - dyskusja 10 07-04-2019 14:16

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 20:24.