05-21-2010, 10:25
|
|
Guest
|
Nie od dziś wiadomo, że czym mniej tym lepiej chociaż kiedy ja urządzałem mieszkanie to wszystko mi się podobało, także było naprawdę trudno
|
|
|
05-21-2010, 13:23
|
|
Administrator
|
Ale nie ma co zagracać pomieszczeń, bo później się graciarnia tylko robi
|
|
|
06-29-2010, 19:34
|
|
Guest
|
No jasne że tak jest - jak idzie się do sklepu z dekoracjami, nawet do meblowego, gdzie przy okazji można kupić jakieś dodatki do dekoracji, to od razu większość rzeczy do nas krzyczy, nawet jak nie jest nam dana rzecz potrzebna, a wydaje nam się dekoracyjnie ciekawa, to i tak ją kupujemy, co oznacza, że zbędnie wydajemy pieniądze, a tym samym zagracamy pomieszczenia, w których z założenia miało być bardzo dużo przestrzeni. Jaki z tego morał - strzeżmy sie na zakupach!
|
|
|
06-30-2010, 09:40
|
|
Administrator
|
A ja myślałam,że to tylko ja tam mam, że rzeczy do mnie krzyczą i wprost same się pakują do wózka  <żart> Ale prawda jest, że na zakupach kupujemy wiele drobiazgów, które tak naprawdę nie są nam potrzebne i tylko zagracają powierzchnię.
|
|
|
07-06-2010, 08:56
|
|
Guest
|
a moim zdaniem drobiazgi sa fajne , tworzą w domu klimat, i wiele mówią o mieszkańcach. trzeba po prostu nie przesadzić nie kupywac pierwszego gadzętu z brzegu tylko to co będzie się fajnei komponowąło z reszta wystroju
|
|
|
07-20-2010, 15:51
|
|
Guest
|
Ja też jestem zdecydowanym zwolennikiem dodatków. Oczywiście, trzeba je kupowac nie tyle z umiarem co z odrobina gustu i zdrowego rozsądku. To prawda, chodzi o to, aby wnętrze było przemyślane i funkcjonalne, a nie zagracone, ale jeśli dodatki czy wyposażenie kupuje się z głową, to graciarnia nam nie grozi.
|
|
|
09-10-2010, 15:54
|
|
Guest
|
zgodzę się z tym, że obecny styl modern, gdzie przeważają biele i szarości sprawia wrażenie większej przestrzeni
do tego duże okna i więcej światła też optycznie powiększa pokój
|
|
|
10-18-2010, 19:01
|
|
Guest
|
Najpierw powinniśmy zdecydować się na jakiś konkretny styl w jakim ma być urządzone nasze mieszkanie i dopiero potem dobierać do tego odpowiednie dekoracje. Tym sposobem, nie będziemy "zagracać" swojego mieszkania zbędnymi rzeczami.
|
|
|
03-16-2011, 11:59
|
|
Guest
|
drobiazgi w mieszkaniu nie są złe, pod warunkiem że nie zagracają mieszkania, jeśli chodzi o meble to lepiej zrobić porządną zabudowę i jakiś pojemny regał, niż zagracać różnymi małymi mebelkami, chyba że ma się dużo miejsca i więcej wolnej przestrzeni, w małych mieszkaniach lepiej ograniczyć do minimum
|
|
|
Narzędzia wątku |
|
Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:11.
|
|
|
|
|
|
|
|
|