Wróæ   forum, porady, projekty, pomys³y > Nieruchomo¶ci - dyskusje ogólnotematyczne > Zapytaj innych

Odpowiedz

Narzêdzia w±tku Wygl±d

stare 11-25-2011, 11:45   #1
Wera_nika
Administrator

Domy¶lnie Lampka nocna do sypialni
W swoim mieszkaniu mam wypuszczone kable ze ¶ciany, tym samym tradycyjne lampki nocne nie s± dla mnie. W³a¶nie szukam oryginalnych lampek do sypialni, kinkietów niejako. Chcia³abym, ¿eby mo¿na by³o je regulowaæ, tak ¿eby ustawiæ sobie k±t padania ¶wiat³a. Nie wiem teraz czy to aby na pewno by³ dobry pomys³, ¿eby takie kombinacje wprowadzaæ, bo ¿adne mi siê nie podobaj±. Gdy tymczasem tradycyjnych lampek nocnych jest wszêdzie pe³no.

A ja có¿... zauroczy³am siê seri± Artemide i teraz zamiast patrzeæ na inne, ³adne lampki wszystkie porównujê do Tolomeo i jak ³atwo zauwa¿yæ wypadaj± one znacznie gorzej w tym porównaniu. Zapytacie w takim razie dlaczego tych, o których tutaj mowa sobie nie kupiê.

Otó¿ kosztuj± jak dla mnie za du¿o. Tak dobrze to mi siê jeszcze nie powodzi., ¿eby kupowaæ lampki za przesz³o tysi±c z³otych sztuka. Tym samym powstaje pytanie - czy nie znacie firmy, która ma w swojej ofercie ciekawe lampki nocne, kinkiety?
Wera_nika jest nieaktywny   Odpowied¼ z Cytatem
Odpowiedz

Narzêdzia w±tku
Wygl±d

Skocz do forum

Podobne w±tki
Temat Autor w±tku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Kamieñ w sypialni Wera_nika Sypialnia 10 01-04-2021 08:09
Toaletka w sypialni Wera_nika Sypialnia 16 12-14-2020 14:23
Po¶ciel do sypialni Wera_nika Sypialnia 20 11-30-2020 08:17
Wyk³adzina w sypialni - klejona? Wera_nika Zapytaj innych 0 09-21-2011 10:52
Rega³ do sypialni Wera_nika Zapytaj innych 1 09-07-2011 13:32

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:57.