11-25-2010, 11:16
|
|
Guest
|
Pewnie że może być wykonana z cegły,to jak będzie wyglądała Twoja sypialnia,zależy tylko i wyłącznie od Ciebie. Kamień ozdobny to wg mnie świetny pomysł,daje poczucie luksusu.
Ostatnio edytowane przez Klamki-Drzwiowe ; 11-25-2010 o 12:42
|
|
|
05-26-2012, 10:36
|
|
Guest
|
Cytat:
Napisał Wera_nika
 Szukam pomysłu na ciekawe zaaranżowanie wnętrza sypialni. Co myślicie o wprowadzeniu natury do wnętrza? Dokładnie chodzi o kamienną ścianę, tę na której będzie wisiał telewizor. Może być ona wykonana z cegły, ale nie jest to konieczne (łupki też wyglądają ciekawie). A może macie jakieś inne, ciekawe pomysły?
|
Kamienie naturalne są bardzo modne, ale praktyczne. Bardzo dobrze prezentują się granity i marmury, które można łączyć z naturalnym drewnem. Takie pomieszczenia są bardzo przytulne i sprzyjają relaksowi.
|
|
|
09-11-2012, 22:05
|
|
Guest
|
Cegła byłaby świetna, ale wolałbym takie rozwiązanie jednak w salonie
|
|
|
09-16-2012, 00:11
|
|
Guest
|
Moja kuzynka jest dekoratorką wnętrz i ostatnio klientce zaprojektowała w sypialni ścianę z betonowych płyt. Na początku ten pomysł wydawał mi się dziwny, ale finalnie wyszło to bardzo ciekawie. Beton jest oczywiście dobrze zabezpieczony, że nic się z niego nie sypie :-)
|
|
|
09-30-2012, 17:11
|
|
Guest
|
Z tego co obserwuję beton staje się coraz bardziej popularny.
|
|
|
10-04-2012, 14:39
|
|
Guest
|
Cytat:
Napisał konczi
Z tego co obserwuję beton staje się coraz bardziej popularny.
|
Dokładnie, w nowym budownictwie jest on faktycznie coraz częściej spotykany. Dodatkowo jakieś nowoczesne malowidła na ścianę, ciepłe puchate dywany, światło punkowe i nic więcej nie trzeba
|
|
|
07-21-2016, 13:45
|
|
Guest
|
Ja zostawiłbym kamienie, choć to kwestia gustu (cegły też nie byłyby złe). Na moje, po powieszeniu telewizora i jakiegoś ładnego obrazu wygląd byłby ok. W przypadku cegieł, można np. potraktować tą ścianę jakimś ładnym wzorkiem, który będzie się komponował z resztą pomieszczenia.
|
|
|
11-04-2016, 12:41
|
|
Guest
|
Do mnie chyba też nie przemawia to rozwiązania. Beton czy cegła są raczej zimne i lepiej sprawdzą się w salonach, które i tak są przesycone tekstyliami. W sypialni raczej zdecydowałbym się na jakąś fototapetę.
|
|
|
11-22-2016, 12:30
|
|
Junior Member
|
beton w sypialni - never, w salonie jak najbardziej, a najlepiej wyglądałby w dużym pomieszczeniu na tylko części jednej ze ścian
|
|
|
Narzędzia wątku |
|
Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:44.
|
|
|
|
|
|
|
|
|