Wróæ   forum, porady, projekty, pomys³y > Twoje cztery k±ty - dom, mieszkanie > Wykoñczenie domu, remont mieszkania > Malowanie

Odpowiedz

Narzêdzia w±tku Wygl±d

stare 05-27-2011, 14:53   #1
monk
Guest

Domy¶lnie Zapytanie odno¶nie koloru
Witam jestem w k³opocie. Zabieramy siê z ¿on± do malowania sypialni, k³ucili¶my siê jaki kolor wybraæ i ³askawie pozwoli³em ¿onie podj±æ decyzje Znalaz³a w internecie farbê z duluxa o kolorze tajemnica gejszy Raz, ¿e nie wiem co to wogóle za kolor! dwa , ze nie mam pojêcia gdzie móg³bym taka farbe dostaæ! Pomózcie!!
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 05-30-2011, 10:56   #2
Wera_nika
Administrator

Domy¶lnie
A sprawdzales moze w Castoramie czy taki kolor w ogole jest? Tam maja palete Duluxa, wiec z pewnoscia Ci w tej kwestii pomoga. A jesli sie nie uda, to skoro zona na necie znalazla to Ty tez znajdziesz. Zreszta czy nie lepiej porozmwiac z zona o tym kolorze? Albo tez wybrac wspolnie cos innego?
Wera_nika jest nieaktywny   Odpowied¼ z Cytatem
stare 05-31-2011, 14:02   #3
budowlaniec95
Guest

Domy¶lnie
Taaa, pogadaj z ¿on± to wymy¶li ci jeszcze milion innych kolorów albo rzeczy które trzeba dokupiæ ¿eby pasowa³y do nowych ¶cian.

Kolor znajdziesz na stronie producenta albo w pierwszym lepszym sklepie który go sprzedaje:
Link do karty kolorów:

Ja ci jednak dobrze radze - nie daj sie na to namówiæ - to gejowski ró¿!!!
¯ona za³atwi³a mi nim przedpokój :/
Walcz póki mo¿esz!!!
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 05-31-2011, 14:57   #4
monk
Guest

Domy¶lnie
Dziêki za informacje i za podes³anie karty kolorów Widzê, ¿e muszê sobie z ¿on± powa¿nie porozmawiaæ... chyba wykuje te kolory na pamiêæ aby mnie ju¿ tak wiêcej nie za³atwi³a. A ten portal, który mi podes³a³e¶ budowlaniec95 jest to sklep internetowy?
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 05-31-2011, 15:00   #5
drzewiec
Guest

Domy¶lnie
Cytat:
Napisa³ monk Zobacz post
Witam jestem w k³opocie. Zabieramy siê z ¿on± do malowania sypialni, k³ucili¶my siê jaki kolor wybraæ i ³askawie pozwoli³em ¿onie podj±æ decyzje Znalaz³a w internecie farbê z duluxa o kolorze tajemnica gejszy Raz, ¿e nie wiem co to wogóle za kolor! dwa , ze nie mam pojêcia gdzie móg³bym taka farbe dostaæ! Pomózcie!!
Panie Monk,
wystarczy wpisaæ w google ten kolor i ju¿ mamy wstêpne pojêcie jaki to kolor.
GOOGLE POWER!
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 06-01-2011, 09:27   #6
Wera_nika
Administrator

Domy¶lnie
Dla mnie ten kolor jest za mocny, jednak¿e od razu bym go mianem 'gejowskiego ró¿u' nie okre¶la³a! Wystarczy porozmawiaæ z ¿on±. Wybraæ siê do sklepu i jako¶ przetrwaæ godzinê wybierania jednego koloru. Bynajmniej mo¿na j± bêdzie przekonaæ do czego¶ innego
Wera_nika jest nieaktywny   Odpowied¼ z Cytatem
stare 06-01-2011, 13:07   #7
kate
Guest

Domy¶lnie
Co do koloru, nie narzekajcie tak, nie jest a¿ taki z³y ale je¿eli ma byæ on w sypialni no to chyba trochê nie pasujê, kolor czerwony a tym bardziej ró¿owy w sypialnie kojarzy mi siê nie powiem z czy ale to tylko moja opinia
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 03-30-2012, 12:58   #8
MateuszKa
Guest

Domy¶lnie
o matko, taki ostry kolor do sypialni? Strasznie pobudzjacy, porponowa³bym cos spokojniejszego , je¿eli lubi intensywne to juz lepsza ciemna sliwka, albo naciemniejszy bordo. Ch³opie zwariujesz
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 02-29-2016, 19:22   #9
norbert
Guest

Domy¶lnie
Brzmi to co najmniej tajemniczo hah. Dla mnie taki kolor do sypialni jest zdecydowanie za ostry, da³bym co¶ ³agodniejszego.
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 12-07-2016, 10:44   #10
marcik99
Guest

Domy¶lnie
a mnie siê ten kolor bardzo podoba do sypialni wyposa¿onej delikatnie bedzie idealnie pasowal. Wystracz± jasne dodatki, zeby ju¿ nie namieszaæ za du¿o z kolorami i bedzie wygl±da³o naprawdê ¶wietnie
  Odpowied¼ z Cytatem
Odpowiedz

Narzêdzia w±tku
Wygl±d

Skocz do forum

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 20:30.