08-26-2019, 16:59
|
|
Junior Member
|
Pewnie, że to ma znaczenie. Lepsza benzyna, to lepsze działanie urządzenia, pokaźniejsza moc. Dochodzą tematy ekologiczne, wpływ na środowiska no i żywotność silnika. Te urządzenia wymagają tak mało paliwa, że nawet z czystej ciekawości moim zdaniem lepiej przetestować Warter Fuels i porównać, jak to działa. Tzn. ocenić, czy się opłaca zmieniać. Moim zdaniem - tak, ale to oceńcie sami.
|
|
|
08-27-2019, 09:03
|
|
Member
|
Przeczytałem i faktycznie wygląda to na coś jakościowego.
Ale czy Warter Fuels da się normalnie kupić w jakimś normalnym sklepie, markecie, jakiejś sieci sklepów, czy czymś w tym stylu? Szukam od 30 minut możliwości zamówienia i niczego nie znajduję  Jak to ogarnąć?
|
|
|
09-05-2019, 17:40
|
|
Junior Member
|
Wpisz nazwę paliwa na Allegro - od razu znajdziesz. Możesz też zamówić to w sklepach internetowych.
Na normalnych stacjach - tego nie wiem, jeszcze się nie spotkaliśmy, zamawiamy z netu.
Nie wiem, czy jest gdzieś to dostępne stacjonarnie. Raczej ciężko...
|
|
|
09-06-2019, 09:05
|
|
Member
|
Ok, mam, zamówione. Gdzieś za miesiąc napiszę, czy faktycznie widać zmianę. Będziemy mieli wtedy przetestowane to paliwo na kilku urządzeniach. Sami jesteśmy ciekawi, jak to wyjdzie. Ale samo lepsze działanie urządzenia wystarczy mi do tego, żeby zmienić paliwo.
|
|
|
Narzędzia wątku |
|
Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:58.
|
|
|
|