Wróæ   forum, porady, projekty, pomys³y > Nieruchomo¶ci - dyskusje ogólnotematyczne > Zapytaj innych

Odpowiedz

Narzêdzia w±tku Wygl±d

stare 02-03-2011, 20:42   #1
belik1622
Guest

Domy¶lnie Ogrodzenie siatka
Witam. Muszê zrobiæ ogrodzenie takie zwyk³e siatka. My¶la³em jak s³upki zamontowaæ i wymy¶li³em, ¿eby wykopaæ do³ek wsadziæ tam s³upek,wlaæ beton a jak zaprawa zwi±¿e to ju¿ siê bêdzie trzyma³o i wszystkie s³upki tak zrobiæ a potem do nich podpi±æ siatkê.
1)Czy to w w ogóle dobry pomys³?
2) Czy te s³upki nie bêd± mi siê z czasem przesuwa³y, zmienia³y pozycji?
3)Na jak± g³êboko¶æ musia³bym wykopaæ do³ek ¿eby to wszystko siê potem trzyma³o?
4)Je¶li macie jakie¶ cenne porady to proszê pisaæ
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 02-04-2011, 08:41   #2
Wera_nika
Administrator

Domy¶lnie
Dlaczego akurat siatka? Sk±d taki pomys³? Oszczêdno¶æ? Czy pocz±tek budowy?
Wera_nika jest nieaktywny   Odpowied¼ z Cytatem
stare 02-04-2011, 22:41   #3
belik1622
Guest

Domy¶lnie
G³ównie chodzi o to, ¿eby jak najtaniej to wykonaæ bo muszê du¿o pieniêdzy w³o¿yæ jeszcze w dom (tynki, pod³ogi, ogrzewanie), a teraz nie mam ogrodzenia i mi tu wchodza pijaki na moj± dzia³kê. A siatka ³adnie wygl±da i ogradza³aby ca³± dzia³kê.
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 11-02-2018, 10:08   #4
W³adys³awMirke
Guest

Domy¶lnie
A czy nie lepiej poszukaæ trwalszych rozwi±zañ jak elementy Gardeo które bêd± piêknym dope³nieniem ca³ej aran¿acji ogrodu, domu i jednocze¶nie zapewni± pe³n± prywatno¶æ i bezpieczeñstwo.
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 01-25-2021, 10:59   #5
Orest
Junior Member

Domy¶lnie
¦wietnej jako¶ci panele ogrodzeniowe wykonane z drutów ocynkowanych mo¿na dostaæ u nich
. Dysponuj± innowacyjnymi modelami ogrodzeñ systemowych, wieloma rodzajami siatek le¶nych, siatek hodowlanych, a tak¿e s³upkami i licznymi akcesoriami zwi±zanymi z ogrodzeniem. Obs³uga zawsze s³u¿±ca pomoc± i fachow± rad±.
Orest jest nieaktywny   Odpowied¼ z Cytatem
Odpowiedz

Narzêdzia w±tku
Wygl±d

Skocz do forum

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:21.