![]() |
Kamień w sypialni
![]() |
Pewnie że może być wykonana z cegły,to jak będzie wyglądała Twoja sypialnia,zależy tylko i wyłącznie od Ciebie. Kamień ozdobny to wg mnie świetny pomysł,daje poczucie luksusu.
|
Cytat:
|
Cegła byłaby świetna, ale wolałbym takie rozwiązanie jednak w salonie
|
Moja kuzynka jest dekoratorką wnętrz i ostatnio klientce zaprojektowała w sypialni ścianę z betonowych płyt. Na początku ten pomysł wydawał mi się dziwny, ale finalnie wyszło to bardzo ciekawie. Beton jest oczywiście dobrze zabezpieczony, że nic się z niego nie sypie :-)
|
Z tego co obserwuję beton staje się coraz bardziej popularny.
|
Cytat:
|
Ja zostawiłbym kamienie, choć to kwestia gustu (cegły też nie byłyby złe). Na moje, po powieszeniu telewizora i jakiegoś ładnego obrazu wygląd byłby ok. W przypadku cegieł, można np. potraktować tą ścianę jakimś ładnym wzorkiem, który będzie się komponował z resztą pomieszczenia.
|
Do mnie chyba też nie przemawia to rozwiązania. Beton czy cegła są raczej zimne i lepiej sprawdzą się w salonach, które i tak są przesycone tekstyliami. W sypialni raczej zdecydowałbym się na jakąś fototapetę.
|
beton w sypialni - never, w salonie jak najbardziej, a najlepiej wyglądałby w dużym pomieszczeniu na tylko części jednej ze ścian
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:17. |
©2000 - 2021