![]() |
Zapytanie odnośnie koloru
![]() |
A sprawdzales moze w Castoramie czy taki kolor w ogole jest? Tam maja palete Duluxa, wiec z pewnoscia Ci w tej kwestii pomoga. A jesli sie nie uda, to skoro zona na necie znalazla to Ty tez znajdziesz. Zreszta czy nie lepiej porozmwiac z zona o tym kolorze? Albo tez wybrac wspolnie cos innego?
|
Taaa, pogadaj z żoną to wymyśli ci jeszcze milion innych kolorów albo rzeczy które trzeba dokupić żeby pasowały do nowych ścian.
Kolor znajdziesz na stronie producenta albo w pierwszym lepszym sklepie który go sprzedaje: Link do karty kolorów: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Ja ci jednak dobrze radze - nie daj sie na to namówić - to gejowski róż!!! Żona załatwiła mi nim przedpokój :/ Walcz póki możesz!!! |
Dzięki za informacje i za podesłanie karty kolorów:) Widzę, że muszę sobie z żoną poważnie porozmawiać... chyba wykuje te kolory na pamięć aby mnie już tak więcej nie załatwiła. A ten portal, który mi podesłałeś budowlaniec95 jest to sklep internetowy?
|
Cytat:
wystarczy wpisać w google ten kolor i już mamy wstępne pojęcie jaki to kolor. GOOGLE POWER! |
Dla mnie ten kolor jest za mocny, jednakże od razu bym go mianem 'gejowskiego różu' nie określała! Wystarczy porozmawiać z żoną. Wybrać się do sklepu i jakoś przetrwać godzinę wybierania jednego koloru. Bynajmniej można ją będzie przekonać do czegoś innego:)
|
Co do koloru, nie narzekajcie tak, nie jest aż taki zły ale jeżeli ma być on w sypialni no to chyba trochę nie pasuję, kolor czerwony a tym bardziej różowy w sypialnie kojarzy mi się nie powiem z czy ale to tylko moja opinia:)
|
o matko, taki ostry kolor do sypialni? Strasznie pobudzjacy, porponowałbym cos spokojniejszego , jeżeli lubi intensywne to juz lepsza ciemna sliwka, albo naciemniejszy bordo. Chłopie zwariujesz
|
Brzmi to co najmniej tajemniczo hah. Dla mnie taki kolor do sypialni jest zdecydowanie za ostry, dałbym coś łagodniejszego.
|
a mnie się ten kolor bardzo podoba :) do sypialni wyposażonej delikatnie bedzie idealnie pasowal. Wystraczą jasne dodatki, zeby już nie namieszać za dużo z kolorami i bedzie wyglądało naprawdę świetnie
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:18. |
©2000 - 2021